top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Co stanie się z moim Bitrix24, kiedy przestanę go używać

Płatne plany, za które nie przedłużono subskrypcji, zostają zamienione na plan darmowy. 

Automatycznie usuwamy nieaktywne bezpłatne konta Bitrix24 w przypadku, gdy żaden z użytkowników nie zalogował się w okresie dłuższym niż 40-50 dni.  Uwaga: nie dotyczy to abonentów płatnych planów Bitrix24.
Oto jak to się dzieje w przypadku bezpłatnych kont:

  • Wysyłamy do ciebie wiadomość e-mail z ostrzeżeniem, że twoje konto może zostać usunięte z powodu  braku aktywności.
  • Po około 40 dniach bezczynności twoje konto Bitrix24 jest dezaktywowane i tracisz do do niego dostęp.
  • Otrzymasz  wiadomość e-mail potwierdzającą dezaktywację konta Bitrix24.
  • Dopiero po około 2 dniach całkowicie usuniemy twoje konto Bitrix24, oznacza to więc, że  nadal masz szansę przywrócić swój Bitrix24  online  - w tym celu skontaktuj się natychmiast z  Helpdeskiem .

Ważne:  jeśli twoje konto Bitrix24 zostanie całkowicie usunięte, wszystkie dane powiązane z nim zostaną w całości usunięte z naszych serwerów.

Pamiętaj, że dezaktywacja darmowych kont Bitrix24 nie powoduje usunięcia profilu sieciowego Bitrix24.

To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane