top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Opcja subskrypcji Bitrix24.Vacation

Nieaktywne darmowe konta Bitrix24 są automatycznie usuwane po około 40-50 dniach braku aktywności.

Jeśli odłożyłeś na jakiś czas pracę z Bitrix24, ale nie chcesz stracić swojego konta i planujesz wrócić później, możesz skorzystać z opcji subskrypcji Bitrix24.Vacation dla subskrybentów planu Free. Skorzystaj z opcji Bitrix24.Vacation, a Twoje konto będzie aktywne w ciągu 12 lub 24 miesiący, nawet jeśli go nie używasz.

Koszt planu Bitrix24.Vacation wynosi 5 USD miesięcznie.

Twoje konto Bitrix24 nie zostanie usunięte w ciągu 12 lub 24 miesiący (w zależności od wybranej opcji) nieaktywności.

Plan taryfowy Bitrix24.Vacation jest dostępny tylko dla subskrybentów planu Free.

To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane