top_pl
Logowanie
Twój Bitrix24
Autoryzuj się aby wejść
do swojego Bitrix24.
Logowanie

Bitrix24Care

Plany komercyjne: nowa logika dostępu do narzędzi Bitrix24

Bitrix24 ma 6 różnych planów taryfowych, które spełniają potrzeby każdej firmy:

  • Free (Darmowy)
  • Start+
  • CRM+
  • Projekt+
  • Standard
  • Professional
Zobacz cennik, aby uzyskać więcej informacji na temat dostępnych planów i narzędzi.

Liczba użytkowników w planie darmowym

Większość firm, które dopiero zaczynają poznawać Bitrix24, wybiera darmowy plan. Ten plan ma wszystkie podstawowe narzędzia do pracy. Główną zaletą darmowego planu jest możliwość zaproszenia nieograniczonej liczby użytkowników.

Co warto wiedzieć, przechodząc na komercyjny plan taryfowy?

Jeśli chcesz rozszerzyć możliwości swojego Bitrix24, przejdź na jeden z planów komercyjnych, aby uzyskać dostęp do dodatkowych narzędzi.

Po przejściu na plan komercyjny zmieni się również liczba użytkowników.

Na przykład, jeśli zmienisz obecny plan na CRM+, liczba użytkowników będzie ograniczona do sześciu. Wyobraźmy sobie, że masz 12 pracowników w dziale sprzedaży. Po aktualizacji do planu CRM+ narzędzia będą dostępne dla pierwszych sześciu zalogowanych użytkowników.

Licznik użytkowników narzędzi jest zerowany co 24 godziny. Na przykład dzisiaj z 12 pracowników tylko 6 pierwszych użytkowników zalogowanych do konta Bitrix24 będzie miało dostęp do narzędzi Bitrix24. Następnego dnia 6 innych pracowników może uzyskać dostęp do Bitrix24. Pierwszych 6 użytkowników, którzy zalogowali się przed innymi użytkownikami, będzie miało dostęp do narzędzi Bitrix24.

Co zrobić, jeśli liczba użytkowników zostanie przekroczona?

Jeśli przekroczysz maksymalną liczbę użytkowników dozwoloną w planie komercyjnym, administrator otrzyma powiadomienie, że niektórzy użytkownicy nie mogą korzystać z narzędzi.

Administrator może zwolnić użytkowników, którzy nie mają dostępu do narzędzi lub przejść na inny plan komercyjny, w którym dozwolonych jest więcej użytkowników.

Jeśli pracujesz za pomocą aplikacji desktopowej lub mobilnej, a liczba pracowników na Twoim koncie zostanie przekroczona, narzędzia zostaną zablokowane dla wszystkich użytkowników. W takim przypadku administrator musi przejść na wyższy plan taryfowy lub zwolnić pozostałych pracowników.

Gdzie mogę sprawdzić liczbę dostępnych użytkowników?

Możesz znaleźć liczbę dostępnych użytkowników, a także inne funkcje Bitrix24, w sekcji Subskrypcja.


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane