top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Jak zmienić folder do synchronizacji na komputerze lokalnym?

Aby zmienić katalog do przechowywania plików synchronizacji w aplikacji desktopowej Bitrix24, musisz wykonać następujce kroki:

  1. Przejdź do Bitrix24.Drive> kliknij koło zębate> wybierz wymagane konto> kliknij Ustawienia.
  2. Następnie w ustawieniach dysku kliknij element menu Zmień folder i wybierz nową ścieżkę do zapisywania plików:
  3. Możesz wybrać nie tylko katalog, ale cały dysk wirtualny w swoim systemie - w tym celu w Ustawieniach wybierz Utwórz dysk.

    W ten sposób możesz podłączyć kilka katalogów lub dysków, jeśli pracujesz w kilku Bitrix24. Każdy folder lub dysk zostanie zsynchronizowany ze swoim Bitrix24.


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane