top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Anuluj subskrypcję

Jeśli chcesz przestać używać swojego konta Bitrix24 z subskrypcją komercyjną, musisz wyłączyć opcję automatycznego odnawiania subskrypcji na swoim koncie. Możesz zrobić to w sekcji Subskrypcja> Historia zakupów> kliknij Anuluj subskrypcję.

Automatyczne odnawianie subskrypcji nie działa, jeśli kupiłeś subskrypcję komercyjną od Partnera Bitrix (odsprzedawca Bitrix). Poinformuj sprzedawcę Bitrix, że nie chcesz już odnawiać subskrypcji komercyjnej co najmniej tydzień przed datą jej wygaśnięcia.

Czytaj więcej: Automatyczne odnawianie i doładowanie salda

To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane