top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Nowy uproszczony sposób aktualizacji planu taryfowego

Teraz aktualizować plan taryfowy może dowolny użytkownik Bitrix24.

Jeśli chcesz wyłączyć tę funkcję, przejdź do sekcji Ustawienia w głównym lewym menu i odznacz Umożliw wszystkim użytkownikom aktualizację planu Bitrix24.

FAQ

Czy każdy pracownik może aktywować kupon?

Tak

Czy każdy pracownik może wysyłać partnerom zapytanie ofertowe na zakup planu taryfowego?

Tak

Czy każdy pracownik może zapłacić za telefonię?

Tak

Czy wszyscy pracownicy zobaczą dane karty płatniczej osoby, która zapłaciła za plan taryfowy?

Nie

Jeśli jeden pracownik zapłacił za plan taryfowy, czy inni pracownicy mogą pobrać paragon, fakturę lub dokumenty dotyczące zakupu planu?

Tak

Czy kilku pracowników może włączyć automatyczną aktualizację planu taryfowego?

Nie


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane