top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Co stanie się z danymi w Bitrix24, jeśli przestaniesz wnosić opłaty

Jeśli przestaniesz płacić za dodatkowe używane miejsce do przechowywania lub wstrzymasz subskrypcję CRM+, Standard lub Professional, twoje dane przechowywane w Bitrix24 nie zostaną utracone - jednak gdy przekroczysz ilość miejsca dopuszczonego przez bezpłatny plan Free - nie będziesz mógł wykonywać nowych działań w Bitrix24, tj. edycja plików, przesyłanie nowych plików, wysyłanie wiadomości, wyznaczanie zadań itd. Konieczne będzie usunięcie plików, zadań, wiadomości i innych danych przechowywanych na twoim koncie albo opłata dodatkowego miejsca (wykupienie wyższej subskrypcji).

To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane