top_pl
Logowanie
Twój Bitrix24
Autoryzuj się aby wejść
do swojego Bitrix24.
Logowanie

Bitrix24Care

Kosz Bitrix24.Drive i CRM: 30 dni przechowywania plików

Nasz zespół wsparcia ciągłe otrzymuje zapytania od klientów, że pamięć dyskowa nieoczekiwanie się kończy, a szybkość konta spada.

W większości przypadków przyczyną problemu są nieaktualne pliki w koszu.

Teraz we wszystkich planach Bitrix24 usunięte elementy są przechowywane przez 30 dni.

Aktualizacja wpłynęła na kosze Dysku i CRM.

Mamy nadzieję, że aktualizacja pomoże użytkownikom efektywniej korzystać z Dysku i zmniejszy niepotrzebne obciążenie serwera.

Więcej informacji na temat pracy z koszami możesz znaleźć w artykułach:

To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane