top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Udostępnij ekran

Podczas połączenia wideo możesz udostępnić swój ekran współpracownikom.

Udostępnianie ekranu może być przydatne w następujących przypadkach:

  • omówienie dokumentów;
  • pokazy prezentacji;
  • szkolenie nowych pracowników;
  • konfiguracja aplikacji i funkcjonalności;
  • praca zdalna z partnerami w Extranecie itp.

Aby udostępnić ekran podczas połączenia wideo/głosowego, kliknij przycisk Ekran:

Wybierz ekran/okno/kartę przeglądarki, który chcesz udostępnić współpracownikom, i kliknij przycisk Udostępnij:

W trybie mówcy możesz przypiąć okno współpracownika, najeżdżając kursorem na prawy górny róg:

Gdy udostępnianie ekranu jest włączone, zostanie wyświetlony specjalny panel informujący o tym. Aby wyłączyć wyświetlanie własnego ekranu, kliknij przycisk Zatrzymaj na panelu lub przycisk Ekran.

Udostępnianie ekranu nie wymaga webkamery i jest dostępne zarówno w przeglądarce, jak i w aplikacji desktopowej Bitrix24.
To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane