top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Cofnij publikację lub usuń witrynę

Jeśli nie chcesz, aby klienci widzieli Twoją witrynę, możesz ją usunąć lub cofnąć publikację.

Jak usunąć witrynę?

Jeśli chcesz usunąć witrynę ze wszystkimi stronami, kliknij opcję Działania> Usuń stronę.

Usunięta witryna przenosi się do kosza.

Usunięte witryny można przywrócić w ciągu 30 dni. Później witryna zostanie trwale usunięta.

Jak cofnąć publikację witryny?

Jeśli nie chcesz usuwać witryny, możesz cofnąć publikację. Później możesz ponownie opublikować tę witrynę z tym samym adresem.

Możesz cofnąć publikację zarówno całej witryny, jak i każdej oddzielnej strony.


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane