top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

RPA: uprawnienia dostępu

Skonfiguruj uprawnienia dostępu do RPA, aby zapobiec utracie danych i przypadkowej modyfikacji workflow RPA.

Możesz skonfigurować dostęp do etapów, workflow i elementów. Administratorzy mają dostęp do wszystkich działań bez względu na uprawnienia.

Workflow i etapy

  • Tworzenie nowego workflow - każdy użytkownik może utworzyć nowy workflow.
  • Edytuj workflow - podczas tworzenia nowego workflow określ, kto może edytować workflow w sekcji Uprawnienia dostępu.
  • Możesz skonfigurować dostęp do edycji workflow w dowolnym momencie, klikając Działania> Konfiguruj> Uprawnienia dostępu.

  • Usuń workflow - użytkownicy, którzy mogą edytować workflow, mogą również go usunąć. Jeśli workflow zawiera jakieś elementy (nawet zakończone), nie możesz go usunąć.
  • Wyświetl workflow - wszyscy użytkownicy mogą wyświetlać workflow.
  • Etapy - każdy pracownik może zmieniać etapy workflow, chyba że określono konkretne osoby odpowiedzialne za zadanie.
  • Elementy

  • Wyświetl elementy - wszyscy użytkownicy mogą wyświetlać elementy workflow.
  • Utwórz elementy - podczas tworzenia workflow możesz określić użytkowników, którzy mogą tworzyć elementy w sekcji Rozpocznij workflow.
  • Edytuj i usuwaj elementy - użytkownicy mający uprawnienia do tworzenia elementów mogą również edytować i usuwać elementy.
  • Komentarze

  • Wyświetlaj i dodawaj komentarze - wszyscy użytkownicy mogą wyświetlać i dodawać komentarze do elementów.
  • Edytuj i usuwaj komentarze - tylko użytkownik, który dodał komentarz, może go edytować lub usuwać.

To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane