W Bitrix24 możesz odłączyć oddział od sieci oddziałów, jeśli:
- Przechodzisz z planu komercyjnego na bezpłatny — Bitrix24 blokuje wtedy powiązane oddziały. Po odłączeniu oddział może działać jako samodzielne konto.
- Przenosisz oddział do innej sieci — najpierw odłącz go od obecnej sieci, aby móc połączyć go z nową.
- Otwórz widżet Bitrix24 i przejdź do ustawień.
- Wybierz Oddziały.
- Kliknij trzy kropki (...) obok wybranego oddziału.
- Wybierz Odłącz.
- Potwierdź działanie w wyświetlonym oknie.
Po odłączeniu od sieci oddział będzie działać jako samodzielne konto Bitrix24. Administratorzy i pracownicy zachowają dostęp do tego konta i będą mogli kontynuować pracę.