top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Jak zmienić tryb CRM?

System Bitrix24 CRM ma dwa tryby pracy: klasyczny (z leadami) i prosty (bez leadów).

Czytaj więcej o trybach CRM w artykule - Tryby CRM (prosty i klasyczny).

Możesz przełączyć tryb w dowolnym momencie.

Jak to działa?

Domyślnie używa się prosty tryb CRM (bez leadów). W górnym menu wyświetlane są tylko potrzebne sekcje, pozostałe sekcje są dostępne po kliknięciu przycisku Więcej.

Możesz przełączyć tryb CRM w sekcji CRM> Deale> kliknij przycisk koła zębatego> Tryb CRM.

Wybierz odpowiedni tryb CRM. Tutaj możesz również skonfigurować plan tworzenia deali.

Domyślnie Bitrix24 tworzy deale i kontakty dla każdego zamówienia. Określ, czy Bitrix24 musi tworzyć firmy. Tutaj także możesz wybrać lejek, do którego będą dodawane nowe deale.

Co będzie z leadami po przełączeniu trybów CRM?

Po przełączeniu się w prosty tryb CRM, wszystkie otwarte leady zostaną skonwertowane na deali i klientów.


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane