top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Mój profil

Każdy użytkownik Bitrix24 ma własną stronę profilu.

Aby zobaczyć swój profil, kliknij Mój profil w prawym górnym rogu.

Tutaj możesz uzyskać dostęp do kalendarza, zadań, dysku itp.

Możesz edytować swoje informacje kontaktowe, klikając przycisk Edytuj.

Na tej stronie możesz również wyświetlić:

  • Wyrazy uznania, które otrzymałeś od swoich kolegów.
  • Dodatkowe informacje - w tym miejscu możesz zobaczyć swoich podwładnych i przełożonego.
  • O mnie - w tym miejscu możesz dodać dowolne informacje o sobie, którymi chcesz się podzielić ze swoimi współpracownikami.
  • Rzeczy, które lubię - tutaj określ swoje zainteresowania. Zainteresowania są wyświetlane jako hashtagi.

Jeśli otworzysz profil innego użytkownika, zobaczysz jego osobisty motyw Bitrix24.

Jak włączyć tryb administratora?

Jeśli jesteś administratorem, musisz włączyć tryb administratora, aby wykonywać pewne czynności, na przykład wyświetlać prywatne grupy robocze, których nie jesteś członkiem. Kliknij Działania> Przypisz uprawnienia administratora.

Wyłączyć tryb administratora możesz w taki sam sposób.

Czytaj więcej w artykule: Przypisz użytkownikowi uprawnienia administratora.

To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane