top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Kosz Bitrix24.Drive

Każdy Dysk Bitrix24 posiada kosz. Usunięty plik przenosi się najpierw do kosza.

Po przeniesieniu pliku do kosza nadal zajmuje on miejsce na dysku Bitrix24. Dostępne miejsce na dysku zależy od planu Bitrix24. Dowiedz się więcej na temat Planów i cen Bitrix24.

Korzystanie z kosza

Kliknij przycisk Kosz w sekcji Bitrix24.Drive.

Tutaj możesz zobaczyć wszystkie usunięte pliki i foldery. Możesz przywracać pliki, pobierać je na komputer, wyświetlać szczegóły lub nieodwracalnie je usuwać.


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane