top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Historia zmian plików

Historia zmian plików jest dostępna tylko dla subskrybentów planów komercyjnych. Okres przechowywania nieużywanej wersji plików zależy od Twojego planu. Czytaj więcej tutaj - Cennik w chmurze.

Podczas pracy z plikami dzięki opcji Historia zmian możesz zobaczyć, kto edytował plik, kiedy i jakie zmiany zostały wprowadzone.

Możesz przejść do sekcji Historia zmian bezpośrednio z menu plików:

W sekcji Historii zmian zobaczysz:

  • Użytkowników, którzy dokonali modyfikacji pliku
  • Datę modyfikacji
  • Rozmiar i nazwę pliku
  • Jedną z najważniejszych opcji jest przywrócenie poprzedniej wersji pliku:

    Nowe wersje pliku są zapisywane automatycznie podczas każdej edycji dokumentu w chmurze. Jeśli dokonałeś modyfikacji poza Bitrix24 i chcesz dodać nową wersję pliku, przejdź do sekcji Szczegóły i skorzystaj z opcji Załaduj nową wersję.


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane