top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Oczyszczanie dysku

Aby oczyszczyć dysk, wybierz sekcję Bitrix24.Drive> Oczyszczanie dysku. Kliknij Rozpocznij skanowanie, aby zobaczyć, co jest aktualnie przechowywane na Twoim dysku.

Po zakończeniu skanowania zobaczysz 2 dostępne tryby wyświetlania: Prosty (dla wszystkich użytkowników konta) i Zaawansowany (dostępny dla administratorów).

  • Zwykły użytkownik: tryb zaawansowany pokaże foldery i pliki z liczbą wersji i rozmiarem nieużywanych wersji.

  • Administrator: tryb zaawansowany wyświetli wszystkie foldery kont i dyski użytkowników ze szczegółami.

Oczyszczanie dysku pozwala usunąć nieużywane wersje plików:

Aby włączyć\wyłączyć tryb administracyjny do oczyszczania dysku kliknij ikonę koła zębatego> Wyjdź z trybu administratora:


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane