top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Usuń Bazę Wiedzy

Jeśli chcesz usunąć bazę wiedzy, przejdź do sekcji Baza Wiedzy> kliknij Działania> Usuń bazę wiedzy.

Po usunięciu Baza Wiedzy trafia do kosza i znajduje się tam przez 30 dni. Możesz przejść do kosza używając filtru lub klikając przycisk Kosz.

Pod bazą wiedzy zobaczysz czas, po którym baza wiedzy zostanie trwale usunięta.

Do tego momentu możesz przywrócić bazę wiedzy i nadal z niej korzystać.

Tylko użytkownik z odpowiednimi prawami dostępu może usunąć bazę wiedzy. Czytaj więcej w artykule: Uprawnienia dostępu do Bazy Wiedzy firmy.

To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane