top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Zarządzanie wszystkimi grupami roboczymi konta

W Bitrix24 każdy użytkownik może tworzyć grupy robocze. Użytkownicy Bitrix24 z uprawnieniami administracyjnymi mogą wyświetlać i zarządzać wszystkimi grupami roboczymi, nawet jeśli nie są ich członkami..

Aby edytować grupy robocze (projekty), musisz włączyć Tryb administratora:

  • Przejdź do obszaru Mój profil.


  • Włącz Tryb administratora i przejdź do obszaru Grupy robocze.


  • Znajdź grupę roboczą, którą chcesz edytować i kliknij pozycję Działania> Edytuj.

Administratorzy kont Bitrix24 z włączonym Trybem administratora mogą wyświetlać i edytować parametry grupy, konfigurować funkcje, zarządzać użytkownikami lub usuwać dowolne grupy.

Polecane artykuły
To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane