top_pl
Logowanie

Bitrix24Care

Uprawnienia dostępu w grupach roboczych

Tylko subskrybenci planów komercyjnych mogą konfigurować uprawnienia dostępu do grup roboczych / projektów.

Uprawnienia dostępu wewnątrz grup roboczych Bitrix24 można podzielić na 2 główne kategorie:

1. Role w grupach: wszyscy członkowie grupy są podzieleni na 3 grupy:

  • Właściciel grupy: posiada pełny dostęp do grupy roboczej.
  • Moderator grupy: posiada ograniczony dostęp, skonfigurowany przez właściciela grupy, ale może zapraszać użytkowników do grupy roboczej.
  • Uczestnik grupy: zwykły użytkownik grupy z prawami dostępu skonfigurowanymi przez właściciela grupy, nie może zarządzać użytkownikami grupy.

2. Ustawienia funkcji: po zdefiniowaniu ról użytkowników grupy roboczej właściciel grupy może udzielić użytkownikom dostępu do narzędzi grupy. Ustawienia funkcji można znaleźć w sekcji Działania> Uprawnienia dostępu:

W tej sekcji można uzyskać dostęp do galerii zdjęć, zadań, rozmów, wyszukiwania oraz wiki.

Pamiętaj, że uprawnienia dostępu do Kalendarza, Dysku i List są konfigurowane indywidualnie w każdej sekcji:


To pomogło Dzięki :) To nie pomogło Przykro nam :( Komentarz
Czy możesz nam powiedzieć, dlaczego:
Nie tego szukam
To zbyt skomplikowane